Det gode øyeblikket

Jeg har vært dårlig siden påsken. Jeg har hatt små  pusterom på en dag eller to i denne perioden hvor jeg har følt meg ok nok til å dra på butikken, handle og gjøre små ærend. Det har vært det beste jeg har følt meg. Jeg har prøvd en annen dossering på medisinene, bare for å bli verre, men etter at jeg gikk tilbake til den tidligere dagsdosen  så har dagene begynt å bli litt bedre for hver dag.

På søndag kveld opplevde jeg det som er så godt, og det er følelsen av at akkurat nå – i dette øyeblikket – har jeg det godt. Jeg hadde lagt meg, og lå og så på film på tv. “The return of the Jedi”, en av mine gamle favorittfilmer. Det å kjenne DEN følelsen ga meg håpet om at det verste er over for denne gang. Jeg merker at jeg gradvis blir lettere i sinnet, og at tankegangen blir normalt positiv. Jeg prøver å sette av tid til å få slappet av ordentlig. Det er noe jeg ikke er spesielt flink til, men jeg merker at det gjør godt å bare ta det helt med ro og ikke gjøre noe annet enn å lese en bok eller se på film.

Nå ønsker jeg meg en stabil juli og august. Jeg vet at jeg kommer til å ha flere dårlige dager innimellom, men det er lettere å leve med noen dårlige dager, enn å konstant leve med de dårlige dagene. Suro kommer om ikke så lang tid, og jeg ønsker meg bra dager når han er her hos meg.

God sommer til alle som leser dette 🙂