Nye dager, nye muligheter

I dag har jeg vært hos min nye lege. Etter å ha blitt både anbefalt og etter hvert pushet på for å bytte fastlege føles det veldig betryggende at det viste seg å være riktig avgjørelse. Jeg følte at jeg ble både sett og hørt. Han stilte spørsmål og kom med forslag. Positivt! De neste ukene vil innebære nedtrapping av en av medisinene jeg bruker nå, og etter hvert opptrapping på en ny medisin. Det kan bety tøffe dager, men det skal gå bra siden jeg vet at det er forbigående. Jeg håper jeg slipper for sterke bivirkninger av den nye anti-depressive medisinen jeg skal bruke. Anti-depressive tabletter kan gi en solid nedtur før de begynner å virke ordentlig, og er en ikke forberedt så kan det komme som et slag i trynet. I am ready! Det som blir viktig denne og neste uke er å få på plass mest mulig av det som skal skje på musikalfronten i september og oktober. Det er Musicalsoppstart i september, samt veldedighetsforestilling og kirketurné i oktober.

Legen henviser meg også til samtaler med en kommunal psykiatrisk sykepleier. Det tror jeg vil være bra. Jeg savner samtalene jeg hadde på DPS, hvor sosionomen jeg gikk til fungerte som en slags ”life coach” for meg.

Sommeren 2014 ble varierende. Det var mer dårlige dager, enn gode. Helt på tampen fikk jeg fine dager sammen med Suro, som inkluderte noen dager i Amsterdam. En flott by!

Jeg håper at jeg ut over høsten kan få tilbake litt mer glede og miste et lass av sorger. Det hadde vært noe det!